Veelgestelde vragen

Winkel

Waarom hebben jullie een winkel?

Het begon allemaal met een lid dat een T-shirt had gemaakt met ons logo erop. Dat vonden wij een mooie actie en trots stuurden we foto's naar elkaar met het FTM-T-shirt aan. Dit versterkte het clubgevoel in ons redactieteam. Zo ontstond het idee om meer FTM-producten te maken. Omdat wij onze lezers ook graag dat clubgevoel willen meegeven, hebben we deze webshop opgericht. We hopen dat anderen onze producten met net zoveel plezier gebruiken als wij!

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt bij ons 3,90 euro verzendkosten. Daarmee krijg je ook een Track & Trace code om je pakket te volgen.

Hoe regelen jullie de verzending en is verzending naar het buitenland mogelijk?

Voor de bezorging werken we samen met eFulFillers. Dit bedrijf maakt de pakketten in orde en zorgt voor de verzending via PostNL. Let op: wij leveren (voorlopig) alleen bestellingen binnen Nederland en België.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Als eFulFillers jouw bestelling heeft ingepakt en bij PostNL heeft aangemeld, ontvang je via de mail een link met de Track & Trace code. Hiermee kun je zien waar jouw pakketje is en wanneer je het kunt verwachten.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als je je bestelling voor 20:00 uur doet, wordt het dezelfde dag verzonden.

Betalen 

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen via iDeal of creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Bestellen

Moet ik me registreren?

Nee, je kunt als gast bestellen en afrekenen.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Geef je wensen door aan info@ftm.nl onder vermelding van je bestelnummer, dan gaan wij ermee aan de slag.

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?

Zodra eFulFillers je bestelling heeft verzonden, ontvang je een mail met een link naar de Track & Trace code.

Retourneren

Hoe kan ik een product terugsturen of ruilen?

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat helaas niet het geval is, heb je het recht om de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je jouw bestelling ontvangen hebt.

Je kunt het artikel in de oorspronkelijke verpakking, voor zover redelijkerwijs mogelijk, terugsturen naar: Herenweg 15, 3602 AM Maarssen. Je kunt op de pakbon aangeven dat het om een retour gaat. Als je iets wil ruilen, schrijf dan op de pakbon welk artikel je wil hebben (en eventueel in welke maat).

Let op: we vragen je om zelf de retourkosten op je te nemen. Binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel zullen wij je geld terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald.

Korting

Ik heb een kortingscode, hoe werkt dat?

Bij de betaling krijg je de optie om een kortingscode toe te voegen. Vervolgens wordt de korting automatisch met het totaalbedrag verrekend.

Contact

Ik heb een vraag/idee/klacht, hoe kan ik jullie bereiken?

Stuur een mailtje naar info@ftm.nl onder vermelding van 'Webshop' en we helpen je graag verder.
Uiteraard doen wij ons best om samen met jou een oplossing te vinden. Mocht je na contact met ons nog steeds ontevreden zijn met een product of onze service, dan kun je dit voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Onze gegevens:
• Follow the Money Publishing 
• Overtoom 197, 1054 HT Amsterdam
• KvK-nummer: 809084540000
• Ons btw-identificatienummer: NL861847015B01

Privacyverklaring


Follow the Money Publishing vindt privacy belangrijk. Wij behandelen persoonsgegevens op vertrouwelijke wijze en conform de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Follow the Money Publishing verwerkt de door jou verstrekte persoonsgegevens enkel om het bestellingen in de webshop mogelijk te maken en in dit verband met je te communiceren. Follow the Money zal de persoonsgegevens niet voor commerciële doeleinden gebruiken en niet aan derden verstrekken, tenzij (a) je hiermee akkoord bent gegaan, (b) dit met het oog op het hiervoor genoemde doel noodzakelijk is of (c) als Follow the Money Publishing daartoe verplicht is op grond van wet of rechtspraak.

Meer weten? Zie dan hier ons databeleid.

Je kunt als klant je persoonsgegevens te allen tijde inzien en verzoeken deze te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar info@ftm.nl.